Veelgestelde vragen

Vraag maar raak

Heb je een vraag?

Daar houden wij van

We kunnen ons voorstellen dat je nog specifieke vragen hebt. Wees vrij om deze vraag te stellen; via de website of telefonisch.

Checkcheck dubbelcheck

Staat je vraag hier tussen?

Via comPACT krijgt het onderwijs aan de cognitief meer getalenteerde leerlingen meer aandacht en streven we naar meer kennis, competenties, vaardigheden en ondersteuning bij leerkrachten, intern begeleiders en schoolleiders van de scholen die horen bij de besturen van het SWV PO Rijnstreek.We doen dit door iedereen via de website ikwiluitdaging.nl te informeren, door comPACT coaches te positioneren, via scholing en met intervisie bijeenkomsten voor de (hoog) begaafdenspecialisten. Vooral de overstap van kinderen die van de kinderopvang naar de basisschool gaan en leerlingen die overstappen van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs hebben onze aandacht. Wanneer je vragen hebt neem dan contact op met de comPACT leden van je eigen bestuur, de secretaresse van het samenwerkingsverband of laat je naam en emailadres achter op de website ikwiluitdaging.nl.

  • Fieke Schuilingh & Cora Hansen namens Morgenwijzer
  • Corrie van der Meer & Marije van Onna namens Wij de Venen
  • Gabriëlle Schaap & Marion van Hoevelaak namens SCOPE scholengroep
  • Inge Schimmel namens Stichting Montessori onderwijs Zuid-Holland, ook namens Ridderspoor, De Tamboerijn, De Meent, St. Michaëlschool.
  • Peggy Schreuder namens Stichting Islamitische scholen Rijn en Gouwe, An Noer, ook namens Ridderspoor, De Tamboerijn, De Meent, St. Michaëlschool.
  • Els Hegeman & Wilma Haverkate & Caroline Voets namens het Centrum van Ondersteuning (SWV Rijnstreek)
  • Jolande Praktiek als externe Projectleider

De mensen die aan comPACT deelnemen laten regelmatig van zich horen. Via de website kun je de ontwikkeling volgen en wanneer je je e-mailadres doorgeeft kunnen we je informeren over nieuwe ontwikkelingen, via de nieuwsbrief en tijdens bijeenkomsten.   Als leerkracht of intern begeleider kun je via de website tips en informatie lezen. Daarnaast kun je via de website aangeven interesse te hebben in informatie van de comPACT coach; deze neemt dan contact met je op en kan meedenken over een passend aanbod aan jullie eigen cognitief getalenteerde leerlingen.  Via de website kun je ook nagaan of er interessante bijeenkomsten zijn of dat je graag informatie over een onderwerp wilt.

Goede vraag. Zo goed dat we dat antwoord nog niet hebben. Wie weet kun je hier later diverse namen lezen die we nog niet kunnen noemen.

Wanneer je contact wilt hebben met comPACT kun je bellen met het secretariaat van het SWV PO Rijnstreek (tel: 0172 418759 ) of een e-mail sturen naar info@ikwiluitdaging.nl.

Op de website ikwiluitdaging.nl staan diverse websites waar je ideeën op kunt doen. Op dit moment is de website nog maar net klaar, we zijn dus nog sites aan het verzamelen. Wanneer je regelmatig de website bezoekt, zie dat we het lijstje steeds weer aanvullen en/of aanpassen.

Deze website is een site voor leerkrachten, intern begeleiders, en schoolleiders en/of iedereen die graag met ons meedenkt en zijn of haar ervaringen wil delen. Wanneer je leuke tips, ideeën of vragen hebt, geef dat dan aan op de website. Zo helpen we elkaar bij het onderwijs aan de cognitief meest getalenteerde leerlingen.

Als je vragen hebt op het gebied van (hoog-)begaafdheid of je zou graag een keer hierover willen sparren, mail dan naar info@ikwiluitdaging.nl of bel 0172-418759.Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld of gemaild door een van de comPACT coaches.

Staat je vraag er niet tussen?

Stel hem dan aan ons