Veelgestelde vragen

Vraag maar raak

Heb je een vraag?

Daar houden wij van

We kunnen ons voorstellen dat je nog specifieke vragen hebt. Wees vrij om deze vraag te stellen; via de website of telefonisch.

Checkcheck dubbelcheck

Staat je vraag hier tussen?

Via comPACT krijgt het onderwijs aan de cognitief meer getalenteerde leerlingen meer aandacht en streven we naar meer kennis, competenties, vaardigheden en ondersteuning bij leerkrachten, intern begeleiders en schoolleiders van de scholen die horen bij de besturen van het SWV PO Rijnstreek.We doen dit door iedereen via de website ikwiluitdaging.nl te informeren, door comPACT coaches te positioneren, via scholing en met intervisie bijeenkomsten voor de (hoog) begaafdenspecialisten. Vooral de overstap van kinderen die van de kinderopvang naar de basisschool gaan en leerlingen die overstappen van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs hebben onze aandacht. Wanneer je vragen hebt neem dan contact op met de comPACT leden van je eigen bestuur, de secretaresse van het samenwerkingsverband of laat je naam en emailadres achter op de website ikwiluitdaging.nl.

  • Fieke Schuilingh & Cora Hansen namens Morgenwijzer
  • Anna Wagemans & Marije van Onna namens Wij de Venen
  • Hannie van der Wal & Marion van Hoevelaak namens SCOPE scholengroep
  • Inge Schimmel namens Stichting Montessori onderwijs Zuid-Holland, ook namens Ridderspoor, De Tamboerijn, De Meent, St. Michaëlschool.
  • Els Hegeman & Wilma Haverkate & Caroline Voets namens het SWV Passend Onderwijs Rijnstreek
  • Bertie de Beuze als externe Projectleider
  • We zijn nog op zoek naar een vertegenwoordiger voor de Stichting Islamitische scholen Rijn en Gouwe, An Noer, Ridderspoor, De Tamboerijn, De Meent en de St. Michaëlschool.

De mensen die aan comPACT deelnemen laten regelmatig van zich horen. Via de website kun je de ontwikkeling volgen en wanneer je je e-mailadres doorgeeft kunnen we je informeren over nieuwe ontwikkelingen, via de nieuwsbrief en tijdens bijeenkomsten.   Als leerkracht of intern begeleider kun je via de website tips en informatie lezen. Daarnaast kun je via de website aangeven interesse te hebben in informatie van de comPACT coach; deze neemt dan contact met je op en kan meedenken over een passend aanbod aan jullie eigen cognitief getalenteerde leerlingen.  Via de website kun je ook nagaan of er interessante bijeenkomsten zijn of dat je graag informatie over een onderwerp wilt.

Goede vraag. De leden van comPACT hebben binnen het eigen bestuur geïnformeerd en geïnventariseerd. Zo is er een lijstje ontstaan met daarop alle voor ons bekende hoogbegaafdenspecialisten. Wanneer je wilt weten welke collega rond dit thema met je mee kan denken, informeer dan even bij een van de leden van comPACT.

Wanneer je contact wilt hebben met comPACT kun je bellen met het secretariaat van het SWV Passend Onderwijs Rijnstreek (tel: 0172 418759 ), een e-mail sturen naar info@ikwiluitdaging.nl of contact opnemen met een van de comPACT coaches.

Op de website ikwiluitdaging.nl staan diverse websites waar je ideeën op kunt doen en podcasts om naar te luisteren.  Wanneer je regelmatig de website bezoekt, zie je dat we het lijstje steeds weer aanvullen en/of aanpassen.

Deze website is een site voor leerkrachten, intern begeleiders, en schoolleiders en/of iedereen die graag met ons meedenkt en zijn of haar ervaringen wil delen. Wanneer je leuke tips, ideeën of vragen hebt, geef dat dan aan op de website. Zo helpen we elkaar bij het onderwijs aan de cognitief meest getalenteerde leerlingen.

Als je vragen hebt op het gebied van (hoog-)begaafdheid of je zou hier graag een keer over willen sparren, informeer dan bij de eigen hoogbegaafdenspecialist, mail gerust naar info@ikwiluitdaging.nl of bel 0172-418759.Je kunt ook direct contact opnemen met de eigen comPACT coach

  • Bij MorgenWijzer kan de coach via het aanmeldformulier aangevraagd worden. De vraag komt dan via het bestuursbureau, bij Fieke Schuilingh. Tot het eind van haar verlof wordt zij vervangen door Els Hegemans. 
  • Bij Wij de Venen en  de SCOPE scholen kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met Marije van Onna
  • De overige scholen (Montessorischool, de Meent, De Tamboerijn, Ridderspoor, An Noer en St. Michaelschool) kunnen rechtstreeks contact opnemen met Els Hegemans

Staat je vraag er niet tussen?

Stel hem dan aan ons